Nutriční hodnoty (Mušle podle bráchy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 229 kJ / 1 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 95,56 g |
| – nasycené | 13,13 g |
| – nenasycené | 82,43 g |
| –– mononenasycené | 71,10 g |
| –– polynenasycené | 11,33 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 61,00 g |
| – cukry | 36,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10-15 10-15 čerstvých mušlí (slávky jedlé) | ||
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 dcl 1 dcl olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| 2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1,5 dcl 1,5 dcl kečupu (protlak, pyré) | Kečup sladký | 150 ml |
| provensálské koření | Provensálské koření |