Nutriční hodnoty (Osvěžující pomerančovo - jahodový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 606 kJ / 2 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,00 g |
| Tuky | 56,43 g |
| – nasycené | 12,46 g |
| – nenasycené | 34,96 g |
| –– mononenasycené | 24,56 g |
| –– polynenasycené | 10,40 g |
| ––– omega 3 | 2,13 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 804 mg |
| Sodík | 542 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 427,95 g |
| – cukry | 214,05 g |
| ––– laktóza | 22,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| šťáva ze 2 pomerančů | Pomeranč čerstvý | |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| jahodový pudink | Puding v prášku | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
| 1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
| bílá čokoláda | Čokoláda mléčná 25% |