Nutriční hodnoty (Polévka z vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,50 g |
| Tuky | 12,60 g |
| – nasycené | 7,40 g |
| – nenasycené | 4,52 g |
| –– mononenasycené | 1,24 g |
| –– polynenasycené | 3,29 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 4,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 56,75 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 l 1,5 l vývaru z kostí (hovězí, drůbeží) | Vývar masový | 1500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 70-80 g 70-80 g vlasových nudlí | Nudle pšeničné | 75 g |