Nutriční hodnoty (Orientální kuřecí na mrkvi a kedlubnech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 995 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g |
| Tuky | 20,26 g |
| – nasycené | 6,56 g |
| – nenasycené | 12,65 g |
| –– mononenasycené | 9,52 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 446 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 7,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg stehenních kuřecích řízků | Kuřecí stehenní řízky | 500 g |
| několik několik větších mrkví | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 velký kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
| kari | Kari | |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |