Nutriční hodnoty (Orientální kuřecí na mrkvi a kedlubnech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 995 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g |
Tuky | 20,26 g |
– nasycené | 6,56 g |
– nenasycené | 12,65 g |
–– mononenasycené | 9,52 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 7,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg stehenních kuřecích řízků | Kuřecí stehenní řízky | 500 g |
několik několik větších mrkví | Mrkev čerstvá | |
1 1 velký kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
kari | Kari | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |