Nutriční hodnoty (Vlhčený řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,70 g |
Tuky | 199,07 g |
– nasycené | 81,24 g |
– nenasycené | 102,72 g |
–– mononenasycené | 82,03 g |
–– polynenasycené | 20,69 g |
––– omega 3 | 5,05 g |
Vláknina | 2,31 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 184,31 g |
– cukry | 121,34 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
3 PL 3 PL cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
5 PL 5 PL oleje | Olej řepkový | 55 ml |
7 PL 7 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
3 PL 3 PL cukru krupice na karamel | Cukr bílý | 36 g |
1/2 kostky 1/2 kostky másla | Máslo kravské | 125 g |
1/2 1/2 pudinkového prášku | Puding v prášku | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 PL 1 PL cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
1 PL 1 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
čokoláda na posyp | Čokoláda mléčná 30% |