Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlhčený řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 584 kJ /
2 769 kcal
Bílkoviny58,78 g
– z toho živočišné bílkoviny51,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,70 g
Tuky199,07 g
– nasycené81,24 g
– nenasycené102,72 g
–– mononenasycené82,03 g
–– polynenasycené20,69 g
––– omega 35,05 g
Vláknina2,31 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 641 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy184,31 g
– cukry121,34 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
3 PL 3 PL cukru krupice Cukr bílý 36 g
5 PL 5 PL oleje Olej řepkový 55 ml
7 PL 7 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
3 PL 3 PL cukru krupice na karamel Cukr bílý 36 g
1/2 kostky 1/2 kostky másla Máslo kravské 125 g
1/2 1/2 pudinkového prášku Puding v prášku
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 PL 1 PL cukru krupice Cukr bílý 12 g
1 PL 1 PL moučkového cukru Cukr bílý 25 g
čokoláda na posyp Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.