Pečená vepřová žebírka na medu

Jacque Kuchař:

Vepřové maso 10 názorů

514

Suroviny

1 kg vepřových žebírek
Marináda:
česnek na kostičky
sojová omáčka
sůl
bílý pepř
grilovací koření
med
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ingredience na marinádu pořádně promícháme a žebírka na noc naložíme do marinády.

  2. Dáme do pékače, podlijeme troškou vody a ještě je pokapeme sojovou omáčkou. Pečeme cca hodinu a během pečení je otáčíme a přelíváme štávou.

  3. Před dopečením je potřeme medem a necháme zapéct.

Poznámka

Nejlepší je použít tu 500ml SOY SAUCE světlou, je chutově nejlepší.

Já používám i koření hoi-sin a kung-pao.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 528 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená vepřová žebírka na medu

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřová žebírka na medu pečená žebra na medu marináda s medem na vepřová žebra pečená veprova žebra na medu pečené vepřové žebra na medu vepřové žebírka na medu pečená žebra na medu recept žebírka na medu žebírka s medem vepřová žebra na medu marinády na vepřová žebírka vepřové žebírko na medu nejlepsi pecena zebirka žebra pečená v medové marinádě nejlepší žebírka pečená medová žebírka žebra na medu žebírko na medu pečená žebra pečená vepřová žebírka

Zapomněl/a jsem heslo