Pečená vepřová žebírka na medu

Jacque Kuchař:

Vepřové maso 10 názorů

513
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Suroviny

1 kg vepřových žebírek
Marináda:
česnek na kostičky
sojová omáčka
sůl
bílý pepř
grilovací koření
med
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ingredience na marinádu pořádně promícháme a žebírka na noc naložíme do marinády.

  2. Dáme do pékače, podlijeme troškou vody a ještě je pokapeme sojovou omáčkou. Pečeme cca hodinu a během pečení je otáčíme a přelíváme štávou.

  3. Před dopečením je potřeme medem a necháme zapéct.

Poznámka

Nejlepší je použít tu 500ml SOY SAUCE světlou, je chutově nejlepší.

Já používám i koření hoi-sin a kung-pao.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená vepřová žebírka na medu

  • eva hubova eva hubova

    Oběd byl moc dobrý:-p:-p přidala jsem foto a:yes:

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61

    úžasné foto úžasného jídla:yes::-D

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    no to krásně upečeno:yes::yes::-p

    Odpovědět

  • cookies cookies

    Vypadají skvěle:) přidávám do oblíbených :)

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    :-O:-O boží:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jacque Jacque

    Ono tu barvu udělá ta sojová omáčka a to koření.Recept mám od své snachy.To asijské koření tomu dodá tu barvu.

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jacque, parádní recept;-) je mi divný, že si nedala žádnou papriku a je to tak krááásně červené, že by barvilo to grilovací koření:-? Dávám 6.bod:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Ajajáááááááj!!!:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Vypadají moc dobře:-p:yes:

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    Zrovna včera jsem dělal žebírka na medu podle jiného receptu. Tento se mi zdá pikantnější, takže příště...;-):yes:
    Dávám bod.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo