Pečená vepřová žebírka na medu

Suroviny

1 kg vepřových žebírek
Marináda:
česnek na kostičky
sojová omáčka
sůl
bílý pepř
grilovací koření
med

Postup přípravy receptu

  1. Ingredience na marinádu pořádně promícháme a žebírka na noc naložíme do marinády.

  2. Dáme do pékače, podlijeme troškou vody a ještě je pokapeme sojovou omáčkou. Pečeme cca hodinu a během pečení je otáčíme a přelíváme štávou.

  3. Před dopečením je potřeme medem a necháme zapéct.

Poznámka od kuchařky

Nejlepší je použít tu 500ml SOY SAUCE světlou, je chutově nejlepší.

Já používám i koření hoi-sin a kung-pao.

Komentáře k receptu Pečená vepřová žebírka na medu

Tématické fráze: vepřová žebírka na medu pečená žebra na medu marináda s medem na vepřová žebra pečená veprova žebra na medu pečené vepřové žebra na medu žebírka na medu vepřové žebírka na medu pečená žebra na medu recept žebírka s medem vepřové žebírko na medu vepřová žebra na medu marinády na vepřová žebírka pečená vepřová žebírka pečená medová žebírka nejlepsi pecena zebirka nejlepší žebírka žebra pečená v medové marinádě pečena žebra s medem marináda na vepřová žebírka žebra na medu