Nutriční hodnoty (Polentovo - parmezánové dukátky se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 141 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,68 g |
Tuky | 27,32 g |
– nasycené | 14,09 g |
– nenasycené | 6,67 g |
–– mononenasycené | 5,35 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,51 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 89,81 g |
– cukry | 10,58 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
100 g 100 g polenty | Polenta | 100 g |
50 g 50 g strouhaného Parmezánu | Parmezán | 50 g |
1 lžička 1 lžička zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
250 g 250 g mraženého listového špenátu | Špenát mražený | 250 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky Parmezánu | Parmezán | |
trocha trocha vody | Voda |