Nutriční hodnoty (Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 007 kJ / 3 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,96 g |
| Tuky | 167,10 g |
| – nasycené | 57,83 g |
| – nenasycené | 84,09 g |
| –– mononenasycené | 50,01 g |
| –– polynenasycené | 34,08 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 52,40 g |
| Cholesterol | 1,92 g |
| Sodík | 5,42 g |
| Sůl | 12,26 g |
| Sacharidy | 344,80 g |
| – cukry | 28,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg malých brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 400 g 400 g točeného salámu | Měkký salám | 400 g |
| 2 2 špekáčky | Špekáček | |
| 150 g 150 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| tavený sýr s Nivou | Sýr tavený | |
| tavený sýr se šunkou | Sýr tavený | |
| tavený sýr s Hermelínem | Sýr tavený | |
| 1 oříšek 1 oříšek sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| vepřový vývar | Vývar vepřový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |