Nutriční hodnoty (Jahodový koláč - rychlý a jednoduchý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 508 kJ / 3 946 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 87,22 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g | 
| Tuky | 176,24 g | 
| – nasycené | 47,78 g | 
| – nenasycené | 115,30 g | 
| –– mononenasycené | 80,45 g | 
| –– polynenasycené | 34,85 g | 
| ––– omega 3 | 2,36 g | 
| Vláknina | 7,50 g | 
| Cholesterol | 1,08 g | 
| Sodík | 889 mg | 
| Sůl | 2,66 g | 
| Sacharidy | 498,90 g | 
| – cukry | 309,00 g | 
| ––– laktóza | 9,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g | 
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g | 
| 220 g 220 g Hery | Margarín | 220 g | 
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| jahody (nebo čerstvé ovoce dle chuti) | Jahody čerstvé | |
| jahodová marmeláda (nebo dle chuti) | Marmeláda jahodová | |
| 1 1 jahodový pudinkový prášek (nebo dle použitého ovoce) | Puding v prášku | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml | 
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g | 
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | 
 
	