Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na hlívě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 836 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,26 g |
| Tuky | 1,07 g |
| – nasycené | 0,65 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 19,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,55 g |
| – cukry | 8,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřových plátků (kýta, kotlet, plec) | Vepřová kýta | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| cca 300 g 300 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2.5 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 10 g |