Nutriční hodnoty (Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 017 kJ / 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,28 g |
| Tuky | 1,39 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 44,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,12 g |
| Sůl | 15,10 g |
| Sacharidy | 93,30 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
| kachní krky (a další droby žaludek srdíčko a játra) | Kachna krky | |
| 3 litry 3 litry vody | Voda | 3000 ml |
| 1 Pl 1 Pl soli | Sůl mořská | 15 g |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 větší bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 kořenová petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| nať libečku | Libeček čerstvý | |
| nať celeru (měla jsem normální i z řapíkatého celeru) | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 stroučky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| 1 1 kostku slepičího bujonu | Bujón kuřecí BIO |