Nutriční hodnoty (Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 017 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,28 g |
Tuky | 1,39 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 44,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 15,10 g |
Sacharidy | 93,30 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
kachní krky (a další droby žaludek srdíčko a játra) | Kachna krky | |
3 litry 3 litry vody | Voda | 3000 ml |
1 Pl 1 Pl soli | Sůl mořská | 15 g |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 větší bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 kořenová petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
nať libečku | Libeček čerstvý | |
nať celeru (měla jsem normální i z řapíkatého celeru) | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 stroučky česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
1 1 kostku slepičího bujonu | Bujón kuřecí BIO |