Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 017 kJ /
482 kcal
Bílkoviny18,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,28 g
Tuky1,39 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené0,69 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,00 g
Vláknina44,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,12 g
Sůl15,10 g
Sacharidy93,30 g
– cukry11,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí skelety Droby kuřecí směs
kachní krky (a další droby žaludek srdíčko a játra) Kachna krky
3 litry 3 litry vody Voda 3000 ml
1 Pl 1 Pl soli Sůl mořská 15 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
2 2 větší bobkové listy Bobkový list sušený
4 lístky 4 lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
nať libečku Libeček čerstvý
nať celeru (měla jsem normální i z řapíkatého celeru) Celer bulva čerstvá
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
4 4 stroučky česneku Česnek čerstvý 280 g
1 1 kostku slepičího bujonu Bujón kuřecí BIO

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.