Buchta ORGASMUS

Lukyna Kuchařka:

Moučníky , Řezy 67 názorů

514
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Suroviny

Těsto:
1 střední konzerva ananasu
1 hrnek cukru krupice
1,5 hrnku polohrubé mouky
2 vejce
2 lžičky sody
1 prášek do pečiva
Krém:
2 pomazánkové másla
1/2 hrnku mletého cukru
1 vanilkový cukr
2 PL vanilkového pudinku - prášek
Čokoláda - na polití
nasekané ořechy - na posypání
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ananas i se šťávou rozmixujeme ponorným šlehačem a přimícháme ostatní ingredience.

  2. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu cca 15 - 20 minut.

  3. Po upečení necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém (zase vše umixovat dohromady).

  4. Na vychladlé těsto natřeme krém,polijeme cik-cak čokoládou a posypeme sekanými ořechy (popř. mandlemi). Dáme dobře vychladit, stačí tak hodinka.

Poznámka

Krém si připravuji již během pečení buchty a pak ho ještě šupnu na chvilku do lednice na ztuhnutí,lépe se pak roztírá.Je to rychlá a móóóc dobrá buchta.....

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 577 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buchta ORGASMUS

  • Alena Alena(neregistrovaná)

    Můžu se prosím zeptat, k čemu je tam ta soda? Děkuji :-)

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    Jana: Dobrý den,dávám na klasický plech s vyšším okrajem cca 40cm x 30 cm.;-)

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Prosim na jak velky plech je buvhta urcena?

    Odpovědět

  • Dadalo Dadalo

    Je to moc dobrý zákusek a zkusila jsem dát jiný krém : dvě šlehačky vyšlehat se dvěma ztužovači, aby byla hodně pevná a vmíchat dvě zakysané smetany s dvěma vanilkovými cukry - namazat buchtu a posypat buď čokoládou neb o mletými ořechy. Má to větší úspěch než původní recept s pomazánkovým máslem a pudinkem.

    Odpovědět

  • Nada Nada(neregistrovaná)

    Buchta je dobrá jak s uvařeným pudinkem, tak se sypkým. Sypká verze je rychlejší:-K

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Jeden zo zákuskov,ktorý sa nedá prestať jesť,kým nie je prázdny plech :-D alebo aspoň tanier :-8 Moc,moc dobrý :-p:yes:

    Odpovědět

  • Monýsek Monýsek(neregistrovaný)

    Tak přátelé...Měla jsem z toho strach vhledem k Vašim komentářům,ALE je famoooznííí.Teda je pravda,že je ten recept blbě napsanej-teda pro toho,kdo to ještě nepekl,nebo nejni moc zběhlý.Takže:Do těsta opravdu dejte jen žloutky a z bílků udělějte sníh.A pak do toho krému patří pudink za studena-dr.Otker,a dala jsem ho tam celý.Než se buchta upeče,ten krém si připravte a šoupněte ho do lednice.Pak dejte na vychladlou buchtu,polejte tou čokoškou a šup znova do lednice.FAKT MNAMKA:)

    Odpovědět

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    Teď jsem dodělala a byla by úplně luxusní jenže krém mám šíleně přeslazený a dala jsem tam jen pul hrnku jak se píše:-(

    Odpovědět

  • Broňka Broňka(neregistrovaná)

    Opravdu vynikající vynikající dezetr,rychlí ,není náročný:-p:yes::-*

    Odpovědět

  • Pavla Pavla(neregistrovaná)

    Jednoduchá na přípravu a vynikající :-p

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Anet:to je prášek do pečiva;-)

    Odpovědět

  • Anet Anet(neregistrovaný)

    co je ten prdopeč? děkuji předem

    Odpovědět

  • Jaruš Jaruš(neregistrovaný)

    Je výborná :-p:yes: a zatím nejlepší recept,právě na tyto řezy - opravdu ORGASMUS :-p:-)):yes::yes:;-):-K:-K:-K

    Odpovědět

  • hihi hihi(neregistrovaný)

    skvela buchta,povedla se mi hned na poprve. Doporucuji :-))

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Tak za nás musím říct, že nás buchta moc neoslovila :-( strašně jsem se na ni těšila a jsem zklamaná :-( Tak jdu pátrat po něčem dalším :-)pečení zdar :-)

    Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo