Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 054 kJ /
5 271 kcal
Bílkoviny127,54 g
– z toho živočišné bílkoviny51,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,00 g
Tuky178,68 g
– nasycené30,21 g
– nenasycené134,18 g
–– mononenasycené95,28 g
–– polynenasycené38,90 g
––– omega 310,41 g
Vláknina35,25 g
Cholesterol 822 mg
Sodík 618 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy770,60 g
– cukry300,75 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 pudink v prášku (libovolný) Puding v prášku
cukr (podle chuti) Cukr bílý
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
ovoce podle chuti Jahody čerstvé
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.