Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňové řezy s tvarohovou náplní + domácí vypeckovávání višní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 039 kJ /
3 594 kcal
Bílkoviny73,10 g
– z toho živočišné bílkoviny43,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,63 g
Tuky146,80 g
– nasycené50,93 g
– nenasycené87,63 g
–– mononenasycené61,89 g
–– polynenasycené25,74 g
––– omega 31,92 g
Vláknina9,76 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 444 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy490,33 g
– cukry296,27 g
––– laktóza14,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
210 g 210 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 210 g
70 g 70 g moučkového cukru Cukr bílý 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
kůra ze 1/4 kůra ze 1/4 citronů Citrón čerstvý 22.5 g
150 g 150 g Hery (másla) Margarín 150 g
špetka špetka soli Sůl mořská
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/4 sáčku 1/4 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 12 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
čerstvé višně Višně čerstvé
50 g 50 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 50 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
30 g 30 g másla (Hera) Máslo kravské 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice (nemusí být) Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.