Nutriční hodnoty (Malinový obláček s lehkým jogurtovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 523 kJ / 5 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,10 g |
| Tuky | 315,50 g |
| – nasycené | 171,00 g |
| – nenasycené | 136,15 g |
| –– mononenasycené | 100,25 g |
| –– polynenasycené | 35,90 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 395 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 602,90 g |
| – cukry | 491,70 g |
| ––– laktóza | 34,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 100 g 100 g mletých mandlí nebo oříšků | Mandle loupané mleté | 100 g |
| 450 g 450 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 450 ml |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 lžice 1 lžice citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 500 ml 500 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
| 12 plátků 12 plátků bílé želatiny | Želatina vepřová | |
| 6 plátků 6 plátků červené želatiny | Želatina cukrářská | |
| 500 g 500 g malin | Maliny čerstvé | 500 g |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |