Nutriční hodnoty (Bílá klobása v bramborovo-sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 501 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 26,69 g |
| – nasycené | 11,98 g |
| – nenasycené | 11,47 g |
| –– mononenasycené | 9,32 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 4,04 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,27 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
| – cukry | 7,42 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g Bílá klobása z krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
| 1 1 větší brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 100 g 100 g 30% tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka na zahuštění těstíčka a na obalení klobásy | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení. | Olej řepkový |