Nutriční hodnoty (Rizoto s ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 222 kJ / 1 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,83 g |
Tuky | 3,05 g |
– nasycené | 1,65 g |
– nenasycené | 1,71 g |
–– mononenasycené | 1,15 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 269,70 g |
– cukry | 31,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g ačokči | Ačokča čerstvá | 300 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |