Nutriční hodnoty (Rizoto s ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 222 kJ / 1 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,83 g |
| Tuky | 3,05 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 1,71 g |
| –– mononenasycené | 1,15 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 269,70 g |
| – cukry | 31,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g ačokči | Ačokča čerstvá | 300 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |