Nutriční hodnoty (Marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 418 kJ / 2 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 580,00 g |
| – cukry | 559,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,75 kg 0,75 kg černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | 750 g |
| 0,25 kg 0,25 kg červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 250 g |
| 0,5 kg 0,5 kg krystalového cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 1 sáček 1 sáček Gelfix (1:2) | Želatina cukrářská |