Nutriční hodnoty (Marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 418 kJ / 2 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 580,00 g |
– cukry | 559,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,75 kg 0,75 kg černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | 750 g |
0,25 kg 0,25 kg červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 250 g |
0,5 kg 0,5 kg krystalového cukru | Cukr bílý | 500 g |
1 sáček 1 sáček Gelfix (1:2) | Želatina cukrářská |