Nutriční hodnoty (Kiwi řezy - jemné a osvěžující)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 539 kJ / 3 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,91 g |
| Tuky | 145,36 g |
| – nasycené | 15,84 g |
| – nenasycené | 114,94 g |
| –– mononenasycené | 81,00 g |
| –– polynenasycené | 33,94 g |
| ––– omega 3 | 9,38 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 466 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 474,10 g |
| – cukry | 262,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 0,5 0,5 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 smetana ke šlehání (200 ml) | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 bílý jogurt (150 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 8-9 8-9 kiwi | Kiwi čerstvé | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 100 ml 100 ml kiwi sirupu | Sirup z kiwi | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |