Nutriční hodnoty (Nové brambory vařené ve vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 934 kJ / 701 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,28 g |
| Tuky | 19,23 g |
| – nasycené | 7,09 g |
| – nenasycené | 12,65 g |
| –– mononenasycené | 10,49 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 14,27 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 153 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 109,74 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g nových brambor | Brambor raný | 500 g |
| 500 ml 500 ml silného zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |