Nutriční hodnoty (Kapří kousky ve vinném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
| Tuky | 53,36 g |
| – nasycené | 13,44 g |
| – nenasycené | 25,50 g |
| –– mononenasycené | 20,80 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 577 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 79,93 g |
| – cukry | 5,83 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kapra (vykostěný filet) | Kapr | 400 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného vychladlého másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |