Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švýcarský hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 812 kJ /
3 301 kcal
Bílkoviny75,37 g
– z toho živočišné bílkoviny47,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,98 g
Tuky150,47 g
– nasycené86,01 g
– nenasycené51,57 g
–– mononenasycené44,33 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 31,22 g
Vláknina28,95 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 622 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy396,92 g
– cukry199,44 g
––– laktóza28,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 kelímky 3 kelímky kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 750 ml
cca 5-6 cca 5-6 čerstvých měkčích hrušek Hruška čerstvá 715 g
kakao Kakao prášek
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.