Nutriční hodnoty (Švýcarský hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 812 kJ / 3 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,98 g |
| Tuky | 150,47 g |
| – nasycené | 86,01 g |
| – nenasycené | 51,57 g |
| –– mononenasycené | 44,33 g |
| –– polynenasycené | 7,24 g |
| ––– omega 3 | 1,22 g |
| Vláknina | 28,95 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 622 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 396,92 g |
| – cukry | 199,44 g |
| ––– laktóza | 28,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3 kelímky 3 kelímky kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 750 ml |
| cca 5-6 cca 5-6 čerstvých měkčích hrušek | Hruška čerstvá | 715 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| skořice | Skořice ceylonská |