Nutriční hodnoty (Švýcarský hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 812 kJ / 3 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,98 g |
Tuky | 150,47 g |
– nasycené | 86,01 g |
– nenasycené | 51,57 g |
–– mononenasycené | 44,33 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 1,22 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 396,92 g |
– cukry | 199,44 g |
––– laktóza | 28,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 kelímky 3 kelímky kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 750 ml |
cca 5-6 cca 5-6 čerstvých měkčích hrušek | Hruška čerstvá | 715 g |
kakao | Kakao prášek | |
skořice | Skořice ceylonská |