Nutriční hodnoty (Květákové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 813 kJ / 1 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,88 g |
| Tuky | 24,32 g |
| – nasycené | 7,45 g |
| – nenasycené | 10,96 g |
| –– mononenasycené | 7,52 g |
| –– polynenasycené | 3,44 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 26,15 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,33 g |
| Sacharidy | 158,75 g |
| – cukry | 35,75 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g květáku (bez košťálu) | Květák čerstvý | 700 g |
| 4 4 rohlíky (170 g) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| nať petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový |