Nutriční hodnoty (Srnčí krk na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 885 kJ / 1 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,74 g |
| Tuky | 127,53 g |
| – nasycené | 62,16 g |
| – nenasycené | 63,71 g |
| –– mononenasycené | 54,13 g |
| –– polynenasycené | 9,57 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 24,15 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 47,05 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Srnčí krk | Srnec plec | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 velká palice česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| snítka snítka šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 150 g 150 g gazdovské slaniny (může být jiná) | Špek | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření na divočinu | Provensálské koření | 10 g |
| podle potřeby vývar (měla jsem masový bujon Kuchárek) | Bujón hovězí |