Nutriční hodnoty (Hříbkový hovězí skoro - guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 16,85 g |
| – nasycené | 8,57 g |
| – nenasycené | 7,62 g |
| –– mononenasycené | 5,82 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 47,34 g |
| Cholesterol | 185 mg |
| Sodík | 3,44 g |
| Sůl | 8,35 g |
| Sacharidy | 59,26 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 35 dkg 35 dkg libového hovězího masa (hrudího bez kosti) | Hovězí kýta | 350 g |
| 50 dkg 50 dkg očištěných hříbků | Hřib čerstvý | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 4 lžičky 4 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 24 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 dcl 1 dcl horké vody | Voda | 100 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 6 g |