Buchta Margot

petulik Kuchař:

Doba přípravy: max. 30min 1 porce Moučníky , Řezy 15 názorů

56
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Suroviny

1 čokoláda Margot
1 šlehačka
2 vejce
Nyní v akci
1/4 l moučkového cukru
2/4 l polohrubé mouky
1 vanilkový cukr
trochu mléka
1 prášek do pečiva
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nastrouháme margotku a vše ušleháme elektrickým šlehačem, pak vylejeme těsto na plech a pečeme asi tak 15 min.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Buchta Margot

  • Patty Patty(neregistrovaný)

    Dneska zkusím,vypadá moc lákavě :yes: :-)

    Odpovědět

  • Petulka11 Petulka11

    A toho mléka kolik? Bude stačit 1/8kg? :-)

    Odpovědět

  • Deathlosopher Deathlosopher(neregistrovaný)

    Justýna: Tím převodem litru na kilo bych si nebyl tak jistý. Že je to to samé platí u vody, ale u cukru a mouky, které mají jinou hustotu ...

    Odpovědět

  • veru.hol veru.hol

    nevím co někdo nechápe na měření mouky a cukru na litry? jistě všechny doma máte takový ten plastový litránek ;-), jenom si spíš myslím, že 2/4 l je lepší napsat jako 1/2 l... když už :-D :yes: dneska vyzkouším

    Odpovědět

  • Justýna Justýna(neregistrovaná)

    Nevím co není k pochopení na gramáži 1litr je 1kg tak je to čtvrt kila mouč.cukru a půl kila mouky.;-)Jinak tento recept znám a je vinikající.Babička ho vylepšila že těsto po upečeni rozkrojí a vymaže krémem z pomaz.másla a šlehačky opravdu osvěžující:-D

    Odpovědět

  • dajens dajens

    Dělám úplně stejnou, je skvělá :yes: Dávám dva hrnky polohrubé mouky a hrnek moučkového cukru.

    Odpovědět

  • yoghurtt yoghurtt

    Nechápu ty jednotky té polohrubé mouky a moučkouvého cukru... :-//těžké na můj mozeček...

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    isahu, máš pravdu, jak se na to dívám, já a jednotky..:-(2/4 l pol. mouky:-)), poradila bych si, ale možná někdo ne.;-)

    Odpovědět

  • isindy isindy

    jsem zmatená :-O kromě nejasné gramáže - proč je to v Ostatní??? proč ne Moučníky? navíc mixovat těsto mixérem by mohlo lecjakého začátečníka zmást - není to spíše ušlehat elektrickým šlehačem??

    Odpovědět

  • hilf33 hilf33

    Ta buchta je super děláme ju už dlouho:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Souhlasím s Bibi, brala bych řez;-)

    Odpovědět

  • hana tomasova hana tomasova(neregistrovaná)

    Mňanky pro děti se vždycky hodí. A pro dospělé někdy taky: víte, že za zmrzku od Nestlé můžete odjet do Paříže, Londýna a jinam? www.zmrzliny-nestle.cz

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Petulík, když by byla buchta i pro začátečníky, tak do surovin prosím dopiš gramáž;-)máš tam 1/4 a 2/4, ale čeho:-D hrnku,dkg,g:-? Buď to rozepiš na ty hrnečky a nebo na gramy. Jinak tahle buchta je tu 3x, jako Margot řezy a mohla si jí pro nás nařezat, aby byl vidět ten řez, takhle to vypadá, jako jakákoliv upečená buchta:-D Nic ve zlém, to jen pro příště a bodíka 2.ode mne máš:yes:

    Odpovědět

  • Aninenka Aninenka

    Také ji doma peču, ale ještě navrch dávám domácí čokoládovou polevu.;-)Opravdu je moc dobrá

    Odpovědět

  • mamkapavla mamkapavla

    máš to krásné:yes: tento recept znám.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo