Nutriční hodnoty (Vepřová játra restovaná s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 14,00 g |
| – nasycené | 2,27 g |
| – nenasycené | 5,82 g |
| –– mononenasycené | 3,58 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 3 3 cibule (množství objemově jako jater) | Cibule čerstvá | 210 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |