Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 903 kJ /
455 kcal
Bílkoviny4,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,56 g
Tuky20,30 g
– nasycené11,04 g
– nenasycené8,94 g
–– mononenasycené7,14 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,21 g
Vláknina4,85 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 599 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy60,87 g
– cukry45,45 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 250 g
2 lžíce 2 lžíce horkého rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce balsamikového octa (nebo citronové šťávy) Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky (podle chuti) Paprika pálivá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.