Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nakládané pečené kapie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 561 kJ /
1 329 kcal
Bílkoviny2,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,01 g
Tuky142,81 g
– nasycené19,57 g
– nenasycené123,24 g
–– mononenasycené106,55 g
–– polynenasycené16,69 g
––– omega 30,15 g
Vláknina3,99 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 754 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy8,10 g
– cukry0,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 červených kapií nebo paprik Paprika červená čerstvá
2 lžíce 2 lžíce kapary Kapary 30 g
1 1 hrst lístků bazalky Bazalka čerstvá
sůl podle chuti Sůl mořská
150 ml 150 ml olivového oleje Olej olivový 150 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.