Nutriční hodnoty (Nakládané pečené kapie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 561 kJ / 1 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,01 g |
Tuky | 142,81 g |
– nasycené | 19,57 g |
– nenasycené | 123,24 g |
–– mononenasycené | 106,55 g |
–– polynenasycené | 16,69 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 3,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 754 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 8,10 g |
– cukry | 0,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 červených kapií nebo paprik | Paprika červená čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce kapary | Kapary | 30 g |
1 1 hrst lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
150 ml 150 ml olivového oleje | Olej olivový | 150 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |