Nutriční hodnoty (Zapečené bramborové šišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 653 kJ / 1 829 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,00 g |
| Tuky | 48,30 g |
| – nasycené | 13,90 g |
| – nenasycené | 21,66 g |
| –– mononenasycené | 16,00 g |
| –– polynenasycené | 5,66 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 689 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 250,10 g |
| – cukry | 34,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 190-210 g 190-210 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské |