Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvové potěšení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 770 kJ /
4 008 kcal
Bílkoviny57,18 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky190,72 g
– nasycené17,29 g
– nenasycené162,49 g
–– mononenasycené114,58 g
–– polynenasycené47,91 g
––– omega 314,40 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy509,75 g
– cukry220,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
200 g 200 g krystalového cukru Cukr bílý 200 g
175 ml 175 ml oleje Olej řepkový 175 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 hrsti 2 hrsti krystalového cukru - pokud jsou broskve čerstvé, kompotové necukrovat Cukr bílý
1/2 1/2 másla Máslo kravské 0.5 g
krystalový cukr Cukr bílý
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.