Nutriční hodnoty (Lečo II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 525 kJ / 1 081 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,48 g |
| Tuky | 29,16 g |
| – nasycené | 6,34 g |
| – nenasycené | 15,32 g |
| –– mononenasycené | 10,27 g |
| –– polynenasycené | 5,06 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 46,96 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 423 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 137,55 g |
| – cukry | 83,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 4 nožičky 4 nožičky párku špekáčků nebo nějaké jiné uzeniny | Špekáček | |
| 1 palička 1 palička česneku na plátky | Česnek čerstvý | 80 g |
| 10-12 10-12 rajčat | Rajče červené čerstvé | 660 g |
| 4-5 4-5 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 675 g |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| hrst hrst sušené majoránky | Majoránka sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvé majoránky nasekané | Majoránka čerstvá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |