Nutriční hodnoty (Kapustové závitky v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 419 kJ / 1 295 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 24,79 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,53 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,25 g | 
| Tuky | 59,64 g | 
| – nasycené | 28,93 g | 
| – nenasycené | 29,07 g | 
| –– mononenasycené | 11,61 g | 
| –– polynenasycené | 17,46 g | 
| ––– omega 3 | 0,33 g | 
| Vláknina | 23,55 g | 
| Cholesterol | 107 mg | 
| Sodík | 10,55 g | 
| Sůl | 27,62 g | 
| Sacharidy | 154,21 g | 
| – cukry | 20,66 g | 
| ––– laktóza | 6,37 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 50 g 50 g Gorgonzoly | Gorgonzola | 50 g | 
| 300 ml 300 ml zeleninový bujón nebo vývar | Bujón zeleninový | 300 g | 
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml | 
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| muškát | Muškát květ sušený |