Nutriční hodnoty (Pstruží filé s bylinkovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 804 kJ / 1 626 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
| Tuky | 90,00 g |
| – nasycené | 20,00 g |
| – nenasycené | 55,00 g |
| –– mononenasycené | 25,00 g |
| –– polynenasycené | 30,00 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 4,13 g |
| – cukry | 0,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks filé ze pstruha | Pstruh | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvé bylinky (použila jsem rozmarýn, kopr, oregáno) | Petržel nať čerstvá | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| 1-1,5 dcl 1-1,5 dcl bílého vína (polosuché) | Víno bílé suché | 125 ml |