Nutriční hodnoty (Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 259,10 g |
| – nasycené | 141,35 g |
| – nenasycené | 114,05 g |
| –– mononenasycené | 99,70 g |
| –– polynenasycené | 14,35 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 434 mg |
| Sodík | 3,74 g |
| Sůl | 9,35 g |
| Sacharidy | 7,44 g |
| – cukry | 7,24 g |
| ––– laktóza | 7,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 60 g 60 g uzeného strouhaného sýra nebo jiného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 60 g |
| 2 2 větší žampióny | Žampion čerstvý | |
| 4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1,5 1,5 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| čerstvý pepř | Pepř černý | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| estragon | Estragon sušený | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |