Nutriční hodnoty (Salát z párků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 960 kJ / 2 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
| Tuky | 208,57 g |
| – nasycené | 48,92 g |
| – nenasycené | 145,56 g |
| –– mononenasycené | 43,38 g |
| –– polynenasycené | 102,18 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,97 g |
| Sůl | 9,80 g |
| Sacharidy | 23,90 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 nožiček 6 nožiček tenkých párků | Párek vepřový | 240 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky sterilovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |