Nutriční hodnoty (Vepřové maso s paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 15 399 kJ / 3 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 219,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,78 g |
| Tuky | 271,36 g |
| – nasycené | 40,59 g |
| – nenasycené | 222,23 g |
| –– mononenasycené | 191,51 g |
| –– polynenasycené | 30,72 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 22,56 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 581 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 67,10 g |
| – cukry | 51,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa (krkovice) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 350 g 350 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 350 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 červená feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| 2,5 dl 2,5 dl olivového oleje | Olej olivový | 250 ml |
| 3 dl 3 dl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 300 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| oregano | Oregano sušené | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |