Nutriční hodnoty (Kedlubnová kyselice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 987 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,54 g |
| Tuky | 28,03 g |
| – nasycené | 17,84 g |
| – nenasycené | 8,52 g |
| –– mononenasycené | 7,56 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 33,80 g |
| – cukry | 28,10 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| uzený sýr nebo jiný vývar | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| světlá instantní jíška | Jíška světlá instantní |