Nutriční hodnoty (Kedlubnová kyselice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 987 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,54 g |
Tuky | 28,03 g |
– nasycené | 17,84 g |
– nenasycené | 8,52 g |
–– mononenasycené | 7,56 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 33,80 g |
– cukry | 28,10 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
uzený sýr nebo jiný vývar | Eidam 30% t. v s. uzený | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
světlá instantní jíška | Jíška světlá instantní |