Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová kyselice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 987 kJ /
475 kcal
Bílkoviny15,54 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,54 g
Tuky28,03 g
– nasycené17,84 g
– nenasycené8,52 g
–– mononenasycené7,56 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,25 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy33,80 g
– cukry28,10 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
uzený sýr nebo jiný vývar Eidam 30% t. v s. uzený
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
světlá instantní jíška Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.