Nutriční hodnoty (Ořechová marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 68 534 kJ / 16 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 320,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 320,00 g |
| Tuky | 1 300,00 g |
| – nasycené | 100,00 g |
| – nenasycené | 1 000,00 g |
| –– mononenasycené | 100,00 g |
| –– polynenasycené | 900,00 g |
| ––– omega 3 | 150,00 g |
| Vláknina | 120,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 790,00 g |
| – cukry | 530,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2000 g 2000 g vlašských ořechů (jádra) | Vlašské ořechy | 2000 g |
| 750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
| 500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |