Nutriční hodnoty (Ačokča plněná sýrovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
| Tuky | 22,60 g |
| – nasycené | 16,48 g |
| – nenasycené | 8,51 g |
| –– mononenasycené | 7,85 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 67 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 45,50 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 2,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 ks 10 ks ačokči | Ačokča čerstvá | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce lučiny | Lučina 70% t.v s. | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jemně strouhané nivy | Niva 50% t. v s. | |
| 2 lžíce 2 lžíce jemně strouhaného čedaru | Čedar | 30 g |
| 2 2 naložená sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| několik několik lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské |