Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo-zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 838 kJ /
678 kcal
Bílkoviny22,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,06 g
Tuky25,01 g
– nasycené3,91 g
– nenasycené20,82 g
–– mononenasycené16,50 g
–– polynenasycené4,32 g
––– omega 30,03 g
Vláknina62,49 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,66 g
Sůl3,77 g
Sacharidy62,37 g
– cukry22,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 menší cibuli Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 kávová lžička lístků z rozmarýnu Rozmarýn sušený
5 lístků 5 lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
asi 1 cm 1 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
1/2 Kl 1/2 Kl drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 KL 1 KL polévkového koření Polévkové koření tekuté 5 ml
pažitka Pažitka čerstvá
libeček Libeček čerstvý
trochu trochu listů celeru Celer bulva čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
1/2 1/2 zeleninového vývaru z kostky Vývar zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.