Nutriční hodnoty (Dýňový koláč se špagetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 539 kJ / 2 758 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,80 g |
| Tuky | 109,63 g |
| – nasycené | 35,00 g |
| – nenasycené | 61,00 g |
| –– mononenasycené | 51,03 g |
| –– polynenasycené | 9,97 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 35,80 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 309,44 g |
| – cukry | 38,23 g |
| ––– laktóza | 5,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 400 g 400 g dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 400 g 400 g špaget | Špagety pšeničné | 400 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 100 g 100 g sýru chedar | Čedar | 100 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý |