Nutriční hodnoty (Labužník - jablka, smetana a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 047 kJ / 5 030 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,50 g |
| Tuky | 253,46 g |
| – nasycené | 29,97 g |
| – nenasycené | 189,59 g |
| –– mononenasycené | 89,50 g |
| –– polynenasycené | 100,09 g |
| ––– omega 3 | 19,83 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 668 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 560,35 g |
| – cukry | 381,65 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 5 5 středních jablek (800 g) | Jablko čerstvé | 750 g |
| 150 g 150 g ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva |