Nutriční hodnoty (Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 376 kJ / 2 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,38 g |
| Tuky | 251,47 g |
| – nasycené | 123,43 g |
| – nenasycené | 125,29 g |
| –– mononenasycené | 85,17 g |
| –– polynenasycené | 40,12 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 8,05 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 6,71 g |
| Sůl | 16,50 g |
| Sacharidy | 33,45 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 plátky 3-4 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 500 g 500 g vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
| 1 PL 1 PL hořčice z celých zrn | Hořčice plnotučná | 15 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 1 PL 1 PL sušených rajčátek v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 15 g |
| 150 g 150 g nastrouhané slaniny (šunky) | Špek | 150 g |
| 3-4 3-4 kolečka uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| čerstvý barevný pepř | Pepř barevný | |
| olej na plech | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule pokrájená na měsíčky | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvě usušená bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1-2 PL 1-2 PL oleje na plech | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1 1 vejce na potření bílé klobásky | Klobása | |
| alobal | ||
| špejle |