Nutriční hodnoty (Zapečený ovocný čaj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 28 899 kJ / 6 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,52 g |
| Tuky | 7,44 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 5,05 g |
| –– mononenasycené | 0,84 g |
| –– polynenasycené | 4,22 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 48,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 546,96 g |
| – cukry | 1 530,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg libovolného čerstvého ovoce | Jahody čerstvé | 2000 g |
| 1,40 kg 1,40 kg cukru krystal | Cukr bílý | 1399.999976158142 g |
| 3-4 3-4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 2 hvězdičky badyánu - rozlámat | Badyán | |
| 2 2 citrony - (oloupat a nakrájet na plátky bez pecek) | Citrón čerstvý | 180 g |
| 2 dcl 2 dcl rumu | Rum | 200 ml |