Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Briošky - šneky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 272 kJ /
3 411 kcal
Bílkoviny98,63 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,95 g
Tuky22,62 g
– nasycené4,94 g
– nenasycené12,52 g
–– mononenasycené4,39 g
–– polynenasycené8,13 g
––– omega 30,76 g
Vláknina25,77 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy690,36 g
– cukry189,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Na omládek 150 g vlažné vody Voda
1,5 lžičky 1,5 lžičky sladěnky nebo sladovitu Sladěnka 7.5 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
35 g 35 g droždí Droždí pekařské lisované 35 g
140 g 140 g vody Voda 140 ml
necelá necelá rovná lžička soli Sůl mořská
1 1 rozšlehané vejce (2 lžíce, zbytek necháme na potření briošek před pečením) Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
110 g 110 g rozpuštěné Stelly (Hery)
530 g 530 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 530 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.