Nutriční hodnoty (Briošky - šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 272 kJ / 3 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,95 g |
Tuky | 22,62 g |
– nasycené | 4,94 g |
– nenasycené | 12,52 g |
–– mononenasycené | 4,39 g |
–– polynenasycené | 8,13 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 25,77 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 690,36 g |
– cukry | 189,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Na omládek 150 g vlažné vody | Voda | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sladěnky nebo sladovitu | Sladěnka | 7.5 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
35 g 35 g droždí | Droždí pekařské lisované | 35 g |
140 g 140 g vody | Voda | 140 ml |
necelá necelá rovná lžička soli | Sůl mořská | |
1 1 rozšlehané vejce (2 lžíce, zbytek necháme na potření briošek před pečením) | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
110 g 110 g rozpuštěné Stelly (Hery) | ||
530 g 530 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 530 g |