Nutriční hodnoty (Nakládaná zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 551 kJ / 3 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,30 g |
Tuky | 161,14 g |
– nasycené | 40,86 g |
– nenasycené | 117,01 g |
–– mononenasycené | 77,42 g |
–– polynenasycené | 39,59 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 182,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 402,38 g |
Sůl | 1 005,15 g |
Sacharidy | 309,40 g |
– cukry | 120,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
90 dkg 90 dkg celeru | Celer bulva čerstvá | 900 g |
celerová nať 8 dkg 8 dkg | Petržel nať čerstvá | 80 g |
1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
60 dkg 60 dkg petržele | Petržel kořenová čerstvá | 600 g |
petrželová nať 8 dkg 8 dkg | Petržel nať čerstvá | 80 g |
40 dkg 40 dkg cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
6 6 ks stroužků česneku | Česnek čerstvý | 420 g |
1 kg 1 kg soli | Sůl mořská | 1000 g |
1/4 kg 1/4 kg 100% tuku | Margarín | 250 g |