Nutriční hodnoty (Klobásky v bagetě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
| Tuky | 26,54 g |
| – nasycené | 3,15 g |
| – nenasycené | 22,19 g |
| –– mononenasycené | 7,17 g |
| –– polynenasycené | 15,02 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 37,50 g |
| – cukry | 26,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 tenkých vepřových klobásek | Klobása | |
| 2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 2 2 cibule (na tenká kolečka) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička žlutého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 30 ml |
| 6 6 baget na dopékání | Bageta pšeničná | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| velká špetka špetka přírodního cukru | Xylitol | |
| 2 lžičky 2 lžičky jablečného octa | Ocet jablečný | 10 ml |