Nutriční hodnoty (Celerovo zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 394 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 0,77 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,51 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| celer (v poměru 1:1) | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |