Selské nudle

zizala Kuchařka: zizala

Těstoviny 4 názory

Suroviny

široké nudle
zbytek vařeného uzeného masa nebo uzená rolka (maso by mělo být libové)¨
čerstvé papriky
žampiony
tekutá šlehačka
1 vejce
cibule
česnek
olej
sůl
bazalka
sýr podle chuti (výborná je Mozzarella)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli na kostičky, přidáme nakrájené žampiony, papriky a třený česnek, trochu osolíme a smažíme, dokud nejsou papriky poloměkké.

  2. Nudle uvaříme "al dente", do scezených a horkých vmícháme tekutou šlehačku s rozkvedlaným vejcem a bazalkou.

  3. Na talíři na porci těstovin nalijeme zeleninovou směs a posypeme mletým nebo na hodně malé kostičky nakrájeným uzeným masem. Můžeme posypat sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 395 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Selské nudle

Tématické fráze: selské těstoviny selské recepty nudle s uzeným selské nádobí stejkové žampiony nudle podle uzenáře recept rigati recept stejkove recepty stejkové žampiony recept nudle na selský způsob zapečené selske nudle selské zapečené těstoviny recept nudle s uzenym těstoviny po selsku široké nudle s uzeným rigati recepty top recepty široké nudle testoviny po selsku top recepty stejkove maso recept testoviny selske se zeleninou

Zapomněl/a jsem heslo